Oferte pentru Persoane Juridice (Revanzatori, Oferte Corporate, Gradinite, Scoli, Crese, Afterschool-uri, Cabinete de Psihologie, psihopedagogie, de logopedie etc.)

Putem veni in ajutorul afacerii dumneavoastra cu oferte si pachete adaptate nevoilor tale, din stoc propriu sau in sistem dropshipping.

Totodata, dorim sa precizam ca puteti achizitiona oferta noastra prin site-ul www.e-licitatie.ro. De asemeni, suntem inscrisi si in SEAP/SICAP, cu cont bancar deschis la Trezoreria Statului, astfel ca puteti beneficia de fondurile disponibile prin aceste programe guvernamentale.

Daca iti doresti sa descoperi cum iti putem ajuta afacerea sa se dezvolte, oferind un pachet complet de oferte, aprovizionare si distributie, iti stam la dispozitie.

Pentru mai multe informatii te rugam sa ne contactezi pe adresa de e-mail contact@buticulcujucarii.ro , sau la numarul nostru de telefon 0733 424 782, de Luni pana Vineri in intervalul orar 09:00-18:00 si Sambata in intervalul orar 09:00-14:00.
In functie de necesarul dumneavoastra si de volumul achizitionat, pachetele pe care vi le propunem vor fi la cele mai competitive tarife de pe piata, astfel incat afacerea dumneavoastra sa se dezvolte intr-un mod constant si sustenabil.

Mai jos veti putea regasi serviciile pe care noi vi le punem la dispozitie:

achizitii prin SEAp/sicap

VEZI DETALII

GRADINITE, SCOLI SI AFTERSCHOOL-URI

VEZI DETALII

OFERTE CORPORATE

VEZI DETALII

B2B – REVANZATORI

VEZI DETALII