Politica de Confidentialitate a Magazinului

S.C. KMBE WEB DIGITAL S.R.L.┬á(ÔÇ×BUTICULCUJUCARIIÔÇŁ), cu sediul in┬á107064 Moara Noua, str. Bujorului Nr. 3, jud. Prahova, este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul J29/1849/2022

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, BUTICULCUJUCARII are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor/clientilor privind situatia contului lor de pe www.buticulcujucarii.ro, informarea clientilor privind disponibilitatea pe stoc a produselor, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati de marketing si de promovare a produselor, transmiterea de newsletter, cadouri si oferte.

Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si bifarea casutei┬áÔÇ×accept termenii si conditiileÔÇŁ, declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a BUTICULCUJUCARII, si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate pe teritoriul Romaniei pentru o perioada de 10 ani de catre BUTICULCUJUCARII in scopul prevazut la alineatul precedent.

BUTICULCUJUCARII va garanteaza┬átoate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protec┼úia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal ┼či libera circula┼úie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.

Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa S.C. KMBE Web Digital S.R.L., 107064 Moara Noua, str. Bujorului, Nr. 3, jud. Prahova, va puteti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:

ÔÇô o data pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate;
ÔÇô sa interviti asupra datelor transmise;
ÔÇô sa va opuneti prelucrarii datelor personale;
ÔÇô sa solicitati stergerea datelor.

In cerere puteti solicita ca rapunsul si informatiile solicitate sa fie comunicate prin email la casuta postala indicata sau prin posta la adresa Dvs. BUTICULCUJUCARII este obligat sa va comunice informatiile solicitate in termen de 15 zile de la data primirii cererii.