Oferte gradinite, crese, scoli, after-school, cabinete de psihologie si psihopedagogie

Magazinul online de jocuri si jucarii educative, Buticul cu Jucarii, va intampina cu o oferta personalizata de produse si pachete de beneficii, pentru a va ajuta in aprovizionarea gradinetelor sau scolilor cu produsele de cea mai buna calitate.

In oferta noastra veti regasi:

  • O gama personalizata de produse special selectate pentru gradinite, scoli, crese sau afterschool-uri, precum si pentru cabinetele de psihologie, psihopedagogie si logopedie.
  • La noi gasiti consultanta necesara in selectarea jocurilor si jucariilor, cartilor educative de povesti sau de colorat, scris si desenat, a articolelor din categoria Jucarii Copii, tinand cont de varstele si interesele celor mici, cat si ale dumneavoastra ca si cadru didactic, dar si ale parintilor, care isi doresc o educatie cat mai deosebita pentru micutii lor.
  • Daca va doriti un anume produs sau o anume oferta de produse, pe care noi nu o avem disponibila in stoc, va stam la dispozitie cu o propunere rapida de pret, astfel incat sa va punem pune cat mai repede la dispozitie articolele pe care le doriti. Cu furnizorii nostrii am dezvoltat o relatie bazata pe profesionalism si incredere de-a lungul timpului, astfel incat putem veni rapid in sprijinul dumneavoastra.
  • Afacerea noastra a pornit odata cu venirea pe lume a unui nou membru al familiei noastre, asadar implicarea noastra in dezvoltarea armonioasa si bazata pe prinicipiile Sistemelor Educationale Montessori, Waldorf, STEM va poate asigura ca la noi veti gasi produse de cea mai buna calitate, in pachete personalizate.
  • In cazul in care va doriti vizualizarea produselor, va putem pune la dispozitie o prezentare video a acestora, pentru a va familiariza in timp real cu acestea si cu calitatea lor. Intreaga gama de produse poate fi vizualizata in depozitul nostru.
  • Profesionalitatea si dedicarea noastra, preturile oferite cat si recenziile pozitive din partea clientilor nostri ne califica spre un parteneriat de lunga durata.

    Pentru mai multe informatii te rugam sa ne contactezi pe adresa de e-mail contact@buticulcujucarii.ro , sau la numarul nostru de telefon 0733 424 782, de Luni pana Vineri in intervalul orar 09:00-18:00 si Sambata in intervalul orar 09:00-14:00.

Contactează-ne!