Oferte B2B - Revanzatori

Daca ai o afacere pe care iti doresti sa o cresti sustenabil, te putem ajuta cu o oferta personalizata pentru o aproviziona conform nevoilor tale. Contacteaza-ne la numarul de telefon 0733 424 782 sau la adresa de e-mail contact@buticulcujucarii.ro si vom raspunde in cat mai scurt timp, tuturor intrebarilor pe care ni le vei adresa. Iti putem oferi de asemeni si consultanta de care ai nevoie, astfel incat gama de produse sa vina cat mai bine in sprijinul cresterii afacerii tale.

Noi, ca si furnizori ai tai, ne dorim ca tu sa reusesti, astfel incat iti vom oferi cel mai bun suport in ceea ce tine de informarea corecta a clientilor cu privire la produsele pe care le vei oferi si beneficiile pe care acestea le vor aduce. 

Putem veni in sprijinul afacerii tale cu o oferta de tip dropshipping, prin care noi sa preluam comenzile clientilor tai, urmand apoi ca tot noi sa ne ocupam si de partea de logistica si distributie a comenzilor. Dorim sa mentionam ca produsele pe care le oferim sunt in stoc propriu, iar comenzile pe care le primim pana la ora 14:00 le expediem in aceeasi zi lucratoare. Livram in peste 8000 de locatii din toata tara in mai putin de 24 ore, in zilele lucratoare, astfel incat satisfactia pe care o vor avea clientii tai legata de rapiditate si calitatea produselor va fi garantata.

Pentru a afla procedura de lucru, ne poti scrie pe adresa de email contact@buticulcujucarii.ro , iar in emailul pe care ni-l vei trimite, te rugam sa atasezi si: copia CUI a firmei pe care o reprezinti, cat si o copie a Actului Constitutiv, din care sa reiasa ca aveti posibilitatea de a comercializa produse sau servicii, iar noi iti vom raspunde in cel mai scurt timp.

Pentru mai multe informatii te rugam sa ne contactezi pe adresa de e-mail contact@buticulcujucarii.ro , sau la numarul nostru de telefon 0733 424 782, de Luni pana Vineri in intervalul orar 09:00-17:00.

Contactează-ne!