Oferte corporate

Cea mai importanta resursa a unei companii de succes o reprezinta angajatii. Iar experienta noastra din cadrul unora din cele mai mari corporatii prezente la noi in tara ne-a ajutat sa intelegem cel mai bine acest lucru.

In continuare venim in sprijinul managerilor cu o propunere pentru motivarea angajatilor, astfel incat locul de munca sa devina pentru ei o placere iar randamentul acestora sa fie cat mai ridicat. 

Putem oferi companiilor pachete de produse special compuse pentru nevoile angajatilor acestora, astfel incat prevederile fiscale in domeniul beneficiilor acordate angajatilor sa fie respectate, iar costurile privind aceste pachete sa fie cat mai bine optimizate. Codul fiscal ne spune ca produselele oferite sub forma de cadouri, inclusiv tichete cadou, pana la o valoare de 150 RON, sunt neimpozabile atunci cand sunt oferite salariatilor sau in beneficiul copiilor minori ai acestora, cu ocazia Craciunului, Pastelui sau altor sarbatori religioase similare ale altor culte religioase, Zilei de 1 Iunie, dar si cele oferite in dar cu ocazia Zilei de 8 Martie.

Va putem pune la dispozitie optiunea de Card Cadou, pe care il puteti oferi sub forma de bonusuri sau preme ale angajatilor dumneavoastra, intr-o maniera personalizata.

Oferta noastra include urmatoarele beneficii:

  • Oferirea de pachete personalizate pentru companie sau pentru angajatii si copiii minori ai acestora;
  • Comenzile Corporate beneficiaza de pachete speciale de reduceri si promotii
  • Servicii de ambalare personalizata;
  • Realizarea de pachete de produse oferite in ambalare de tip cosuri cadou; 
  • Un serviciu profesional de consultanta pentru alegerea produselor, pentru a contura sprijini cat mai bine educatia sanatoasa pe care angajatii Dumneavoastra si-o doresc pentru copiii lor.

Pentru mai multe informatii te rugam sa ne contactezi pe adresa de e-mail contact@buticulcujucarii.ro , sau la numarul nostru de telefon 0733 424 782, de Luni pana Vineri in intervalul orar 09:00-18:00 si Sambata in intervalul orar 09:00-14:00.

Contactează-ne!