Plata si livrarea produselor

1. LIVRARE PRIN CURIER RAPID

In cazul in care doresti livrarea rapida prin curier, Urgent Cargus / Sameday, in sistem door-to-door, costul suplimentar este de 11 lei pentru Platile Online sau Plata prin Transfer Bancar si de 14,99 lei pentru plata la livrare, in sistem Ramburs, pentru comenzile aflate sub pragul de 199 lei. Comenzile care depasesc pragul de 199 lei vor beneficia de transport gratuit.

Termenul estimativ de livrare este de 24/48 ore, de luni pana vineri, pentru toate localitatile de pe teritoriul Romaniei, in cazul in care ai plasat comanda anterior orei 15:00, respectiv de 48/72 ore daca ai plasat comanda ulterior orei 15:00.

In momentul in care coletul a fost expediat, vei primi un e-mail ce contine factura fiscala, codul AWB si adresa de interogare pentru a urmari traseul comenzii si datele de contact ale curierului pentru a le solicita informatii suplimentare in cazul in care le gasesti necesare.

 

2. PARTICULARITATI PLATA ONLINE CU CARDUL BANCAR

Plata online cu cardul bancar se efectueaza in conditii de maxima siguranta prin intermediul Plati Online si, in mod exclusiv, pe serverele acestui operator de plati. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in
conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele
VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod
CVV2/CVC2). Siguranta informatiilor dvs. este garantata de faptul ca PlatiOnline nu stocheaza datele confidentiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare. In acest fel informatiile dvs. sunt in siguranta.

 Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru aceasta metoda de plata, iar platile pot fi identificate pe extrasul tau de cont cu ajutorul prefixului “BUTICULCUJUCARII“. Indiferent de valuta pe care o ai in contul bancar, platile se vor face in RON, la cursul de schimb al bancii tale.

Inainte de expedierea produselor, clientii www.buticulcujucarii.ro au dreptul si pot anula oricand comenzile plasate pe site fara niciun cost din partea acestora. Pentru a efectua anularea unei comenzi, trebuie sa ne trimiteti un mesaj scris pe email la adresa contact@buticulcujucarii.ro prin care sa va exprimati aceasta dorinta, urmand ca noi sa procedam apoi la anularea comenzii. Dupa anularea unei tranzactii prin card, banca emitenta va debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia. Confirmarea anularii comenzii este transmisa clientului sub forma unui mesaj prin intermediul emailului.